Call us directly: Phone: + 355(0)4 222 2880
Mobile: +355(0) 682571588
Themistokli Germenji, 2/173, Tiranë View on Map
Dhoma

Take a look at our Guest Rooms

Dhome standarte teke

 • Ajer i kondicionuar
 • Sherbim ne dhome
 • Mini-Bar
 • Wireless
 • TV (kanale dixhitale)
 • Tharese flokesh
 • Dush

Dhome standarte me 2 krevate

 • Ajer i kondicionuar
 • Sherbim ne dhome
 • Mini-Bar
 • Wireless
 • TV (kanale dixhitale)
 • Tharese flokesh
 • Dush

Dhome standarte treshe

 • Ajer i kondicionuar
 • Sherbim ne dhome
 • Mini-Bar
 • Wireless
 • TV (kanale dixhitale)
 • Tharese flokesh
 • Dush

Ju mund të kërkoni pranë barit për pije të ngrohta! Mengjezi është gjithmone falas dhe gjithashtu pikë aksesi në internet falas.

 

Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you’d like to reserve, and we’ll contact you in no time.

Contact us DIRECTLY:

Themistokli Germenji, 2/173
Tirane, Albania
Phone: + 355(0)4 222 2880
Fax:+ 355(0)4 224 8692
Mobile:+355(0)682571588