Call us directly: Phone: + 355(0)4 222 2880
Mobile: +355(0) 682571588
Themistokli Germenji, 2/173, Tiranë View on Map
Vendodhja

How to arrive at Our Location

KU JEMI VENDOSUR

Nëse keni nevojë për një drejtim të veçantë ose për ndihmë për të ardhur tek ne, ju lutemi plotësoni formularin tonë të kontaktit dhe ne do t’ju ndihmojmë menjëherë.

 

Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you’d like to reserve, and we’ll contact you in no time.

Contact us DIRECTLY:

Themistokli Germenji, 2/173
Tirane, Albania
Phone: + 355(0)4 222 2880
Fax:+ 355(0)4 224 8692
Mobile:+355(0)682571588