Call us directly: Phone: + 355(0)4 222 2880
Mobile: +355(0) 682571588
Themistokli Germenji, 2/173, Tiranë View on Map
Rreth nesh

Find out more About us

Tradita dhe Përvoja

Nëse jeni duke kërkuar për një kohë të mrekullueshme, në një nga zonat turistike më prestigjioze dhe më emocionuese të qytetit dhe në Shqipëri, ju e  keni gjetur atë! Hoteli ynë ka një reputacion të shkëlqyer për rehati, luks, pastërti, dhe shërbimi. Ju jeni më shumë se të mirëpritur të vazhdoni te shfletoni faqen tonë të internetit dhe të mësoni më shumë rreth dhomave tona, sherbimit dhe mbi të gjitha, vendit tonë të mrekullueshëm në kryeqytetin e Shqipërisë.

Hotel Elysee është vendosur në qendër të Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë. I ndodhur në një nga zonat më të rëndësishme të qytetit, me pamje të bukur dhe vende të mrekullueshme rreth, vendndodhja e hotelit tonë është një nga pasuritë tona më të mira.

Hotel Elysee,themeluar së pari në vitin 2006, është vendosur në qendër të Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë. I ndodhur në një nga zonat më të rëndësishme të qytetit, vetëm 150m pas Këshillit të Ministrave, në një zonë rezidenciale të sigurisë së lartë, pranë ambasadave Italiane  dhe Amerikane,vetem 10 minuta më këmbë nga në Pallati i Kongreseve dhe stadiumi kombëtar, 10 minuta me këmbë nga sheshin Skënderbeu, me pamje të bukur dhe vende të mrekullueshme per-rreth, vendndodhja e hotelit tonë është një nga pasuritë tona më të mira lidhur me kapacitetin e saj prej 20 dhomash. Për më tepër, hoteli jonë është i vendosur shumë afër restoranteve të cilësisë së lartë me ushqim tradicional dhe ndërkombëtar.

Sherbimet tona patjetër që bëjnë dallimin. Së bashku me dhomat tona bashkëkohore dhe të rehatshme, Hotel Elysee është i kënaqur për të ofruar një përzgjedhje të gjerë të objekteve të klasës së lartë dhe të shërbimeve. Sherbimet tona mundesojne plotesimin e kërkesave tuaja.